Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2009

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !

Θεωρώ ότι το θέμα είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να γίνει δημοψήφισμα.

Η εκτίμησή μου είναι ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι αντίθετη με την χορήγηση υπηκοότητας και ότι υπάρχει χάσμα μεταξύ αυτού που θέλει ο λαός και αυτού που προωθεί η κυβέρνηση.

Επιπλέον οι μετανάστες είναι πάρα πολύ πλέον και πρέπει να γίνουν απελάσεις των παράνομων μεταναστών και να μην ανανεωθούν οι άδειες παραμονής αρκετών από του "νόμιμους" αφού ενημερωθούν εύλογο χρονικό διάστημα πριν τη λήξη τους (πχ 6 μήνες ή ένα έτος)."

Ας γίνει δημοκρατικά ένα δημοψήφισμα να αποφασίσει ο λαός . Θεωρώ ότι ο χαρακτηρισμός «αντιπροσωπευτική» αναιρεί την ουσία της δημοκρατίας. Δημοκρατία σημαίνει κυβερνά (κρατεί ) ο δήμος (λαός) ο χαρακτηρισμός «αντιπροσωπευτική» αναιρεί την δημοκρατία γιατί δεν κυβερνά ο λαός αλλά αντιπρόσωποι επομένως έχουμε αντιπροσωποκρατία (δηλ ολιγαρχία).

Συμπληρώστε την φόρμα που θα βρείτε στο παρακάτω σύνδεσμο με υπογραφές για να ζητήσουμε δημοψήφισμα :


http://iondragoumis.gr/METANASTES/1front.pdf


ΞΥΠΝΑΤΕ !

2 σχόλια:

 1. ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ!ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ ΤΟ URL ΜΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Με επιμονή στο συμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ (που πρότεινε ο Ρήγας -άρθρο 37 στο Σύνταγμα- EΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ στις 3 πρώτες εκλογές και ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ στα 3 πρώτα ελληνικά Συντάγματα, την Ελβετία και από ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ), μπορούμε να βελτιώσουμε την κοινωνία, με κυβερνήσεις αλληλεγγύης, χωρίς λαμόγια, μίζες και διχόνοια.
  Μπορεί να αρχίσει πριν νομοθετηθεί, από πρωτοβουλίες ανά δήμο, βάζοντας ανεπίσημη κάλπη πριν τις εκλογές για να ψηφίζουν όσοι θέλουν, όσους από τους υποψήφιους θέλουν να αποτελούν το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ώσπου να καταλάβουν όλοι πόσο καλύτερα είναι!
  Το εφάρμοσαν στη Μελίβοια Αγιάς το 2002:
  μαζεύτηκαν και έβαλαν σε ένα ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ τα ονόματα όσων ήθελαν να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι. Ύστερα ψήφισε ο καθένας όσους είχε δικαίωμα, σύμφωνα με τους κανόνες των επίσημων εκλογών.
  Και όσους βγήκαν πρώτοι σε ψήφους, ανεξάρτητα από ένταξη σε κόμμα ή όχι, τους έβαλαν στο μοναδικό ψηφοδέλτιο των επίσημων εκλογών, και αποτέλεσαν το δημοτικό συμβούλιο που ήθελε το χωριό και όχι οι γραφειοκράτες!

  http://enieopsifodeltio.wordpress.com
  http://apps.facebook.com/causes/61685

  http://antipariafwni.blogspot.com/2009/01/niki.html

  http://www.kpad.gr/text/thesis/enieo1.htm

  http://edrana.blogspot.com/2007/06/blog-post_05.html
  http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_5788.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή